
Οι σπουδαστές/στριες των Τουριστικών του ΙΕΚ μας, αποφάσισαν να μπουν στην κουζίνα με την προτροπή της εκπαιδεύτριάς τους κ. Πακαλίδου και να εξοικειωθούν με γκουρμέ γεύσεις και πιάτα.
Βελουτέ Κόκκινης Κολοκύθας αρωματισμένη με τζίντζερ και χυμό πορτοκάλι.
Σφαίρες τυριού αρωματισμένες με πολύχρωμα πιπέρια.
Τραγανή πράσινη σαλάτα με ρόδι, καρύδια κύβους πανέ φέτας και ντρέσινγκ ροδιού.





Τιραμισού.
Ως καλοί μελλοντικοί επαγγελματίες ενισχύουν τις δεξιότητές τους και αποδεικνύουν ότι η ανταγωνιστικότητα προκύπτει από τη διαρκή αναζήτηση νέων προσόντων στον ιδιαίτερα ελκυστικό κλάδο Τουριστικών Επαγγελμάτων.
Ευχαριστούμε την εκπαιδεύτρια κ. Πακαλίδου για την πρωτοβουλία αυτή.
Δείτε το εντυπωσιακό μενού που ετοίμασαν :
Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ θα στηρίζει κάθε τέτοια δράση που ενισχύει σημαντικά τα προσόντα των σπουδαστών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου