Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΟ 1Ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ




ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ
Με τη συμμετοχή 1300 αθλητών από διαφορετικά σωματεία που ανηκουν στη Βόρειο Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος για τη στελέχωση των επίλεκτων ομάδων
του 2021.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκα το περασμένο τριήμερο 7-8-9 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο με κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου «Κονταξοπούλειο».
Ο Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 10 αθλητές και τη συνοδεία της προπονήτριας τους Μπιρόζη Αναστασίας.
Συγκεκριμένα στην 2η θέση της κατηγορίας -63 κιλά εφήβων κατάφερε να φθάσει ο Τόλτης Ιωάννης ύστερα από τρεις δυνατούς αγώνες.
Επίσης στην 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο η Χατζημπαμπίκη Ελένη ύστερα από τρεις αγώνες στην κατηγορία -44 κιλα Κορασίδων μετα από μια πολύ καλή εμφάνιση.
Στην 3η θέση της κατηγορίας -51 κιλά κορασίδων βρέθηκε η Νέστου Σταυρούλα μετά από 2 αγωνές.
Στο τεχνικό Πρωτάθλημα (poomsae - φορμες) αγωνίστηκε η Κυριακουλάκου Ελισάβετ για πρώτη φορά στις Νεανίδες και έφτασε στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Ενώ χωρίς διάκριση έμειναν ο Τσακίρης Νικόλας και ο Σαρνάζης Μιχάλης κέρδισαν τον πρώτο αγώνα και έχασαν στο δεύτερο. Ενώ από τον 1ο αγώνα βγήκαν εκτός Οι: Μαλίγκα έλενα, Στουγιαννίδης Γιάννης (στην ισσοπαλία) και Ελευθεριάδης Αβρααμ-Άγγελος και Κωσταντά Μαρία.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις προσπάθειες του σε ένα άθλημα με φοβερό συναγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου