Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Γιώργος Καρασμάνης στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο ασφαλιστικόΑποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Καρασμάνης στην Ολομέλεια της ΒουλήςΤην ανάγκη να υπερψηφιστεί η ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η Κυβέρνηση, χωρίς μικρόψυχες κομματικές ¨αγκυλώσεις¨, υπογράμμισε ο Γιώργος Καρασμάνης με την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο πρώην Υπουργός, με ρεαλιστικές συγκρίσεις των επί μέρους διατάξεων ανάμεσα στο παλιό ασφαλιστικό σύστημα και στο συζητούμενο
ασφαλιστικό Νομοσχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, κατέδειξε ότι η κυβερνητική πρόταση έρχεται να αποκαταστήσει τις αδικίες που έχει δημιουργήσει σε όλους σχεδόν τους εργασιακούς τομείς και ασφαλισμένους ο εκτρωματικός ¨Νόμος Κατρούγκαλου¨.
Ο Γιώργος Καρασμάνης, μιλώντας με την αδιάψευστη γλώσσα των αριθμών, παρέθεσε τεκμηριωμένα στοιχεία που πιστοποιούν ότι, το σύνολο εργαζομένων και συνταξιούχων μόνον οφέλη μπορεί να προσδοκά από το νέο ασφαλιστικό. Κυρίως, οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας, οι αγρότες, οι εργαζόμενες μητέρες, οι πολύτεκνοι και οι ΑΜΕΑ.Παρακολουθείστε το βίντεο με την ομιλία Καρασμάνη στο Κοινοβούλιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου