Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Προσωρινή παύση λειτουργίας των λαϊκών αγορών, μέχρι Κυριακή 22/3/2020


Αποτέλεσμα εικόνας για λαϊκών αγορών ΑλμωπίαςΣχετικά με την απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας για παύση λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου μας, μετά από εισήγηση της επιτροπής διαχείρισης καταστάσεων που προέρχονται από την εμφάνιση του κορωνοϊού στη χώρα μας, θα θέλαμε να επισημάνουμε σε όλους τους τόνους, ότι βασικό μέλημα του Δήμου μας είναι η διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας. Αυτή η υγειονομική κρίση, πλήττει λίγο πολύ, όλους μας. Στο βωμό όμως
της οικονομικής σταθερότητας ή και επιβίωσης, δεν μπορούμε να θυσιάσουμε τον άνθρωπο. Δεν αποφασίζουμε ελαφρά τη καρδία. Σταθμίζουμε, αξιολογούμε τους κινδύνους και προτείνουμε το βέλτιστο για την ασφάλεια όλων μας, ακόμη κι όταν αυτό είναι η μηδενική λύση.
Καταλαβαίνουμε την αγωνία των συνδημοτών μας που βιοπορίζονται από τις τοπικές λαϊκές και πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν την απόφαση του Δημάρχου και την ΠΝΠ της 14/3/2020 ΦΕΚ 64 Α, προστατεύοντας τους συμπολίτες τους και πάνω απ όλα τους εαυτούς τους και τους οικείους τους.
Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε όλοι μαζί στην κανονικότητα και όλα αυτά να είναι ένα παρελθόν που δε θα μας κάνει να ντρεπόμαστε.

Χρήστος Χατζηγιαννίδης
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου