Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ! ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Συνδημότες και συνδημότισσες. Είναι γεγονός ότι όλοι μας βιώνουμε μια ασυνήθιστη κατάσταση. Καλούμαστε να αλλάξουμε τους ρυθμούς της ζωής μας. Σαν σενάριο ταινίας, περιορίζεται η ελευθερία του καθενός από εμάς κάτι που σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο. Πρέπει όμως να γίνει. Για λίγο, ώστε να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή όλοι μαζί.

Όλη η επιστημονική κοινότητα επισημαίνει ότι η κατάσταση θα γίνει χειρότερη. Η επιμελής τήρηση των κανόνων που θέτει το υπουργείο υγείας πρέπει να είναι το πρώτιστο μέλημα μας με γνώμονα την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι
στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Δεν θα τους επαναλάβουμε, είναι δεδομένη η πληροφόρηση πλέον ανά πάσα στιγμή από τα ΜΜΕ και τα social media.
Υπεύθυνα και συνετά, εφαρμόζουμε τις οδηγίες κατά γράμμα και προχωράμε ενωμένοι για να βγούμε νικητές σε αυτόν τον πόλεμο, γιατί περί αυτού πρόκειται. Η διάρκειά του, όπως όλοι ξέρετε, θα κριθεί από την κοινωνική συμπεριφορά μας.
Στο σημείο που έχουμε φτάσει μόνο η ενότητα μετράει. Γι αυτό ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη το εγώ και να σκεφτούμε το εμείς. Αν δράσουμε έτσι, τίποτα δεν πρέπει να μας φοβίζει.
Καλό κουράγιο και υπομονή σε όλους μας! Αν κάνουμε το σωστό, στο τέλος θα είμαστε ατομικά και συλλογικά, νικητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου