Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον : Ξεκουράζονται σε καραντίνα στο Κουίνσλαντ

Αποτέλεσμα εικόνας για Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το οποιο επικαλείται το περιοδικό People, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον που βρέθηκαν θετικοί πριν από λίγες μέρες στον κορωνοϊό, βγήκαν από το νοσοκομείο στο Κουίνσλαντ και ξεκουράζονται σε ένα σπίτι που νοίκιασαν στην περιοχή. Ο οσκαρικός ηθοποιός και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, θα παραμείνουν σε καραντίνα μέσα στο σπίτι για μερικές ημέρες ακόμη, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Ο Χανκς έκανε γνωστό μέσω twitter ότι ο ίδιος και η σύζυγός του μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο. «Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορωνοϊό και βγήκαν θετικές», ανέφερε ο Χανκς σε ανακοίνωσή του που μεταφόρτωσε στον λογαριασμό του στο Twitter. Το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αυστραλία όπου βρίσκεται, εξήγησε.Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το οποιο επικαλείται το περιοδικό People, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον που βρέθηκαν θετικοί πριν από λίγες μέρες στον κορωνοϊό, βγήκαν από το νοσοκομείο στο Κουίνσλαντ και ξεκουράζονται σε ένα σπίτι που νοίκιασαν στην περιοχή.
Ο οσκαρικός ηθοποιός και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, θα παραμείνουν σε καραντίνα μέσα
στο σπίτι για μερικές ημέρες ακόμη, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.
Ο Χανκς έκανε γνωστό μέσω twitter ότι ο ίδιος και η σύζυγός του μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο.
«Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορωνοϊό και βγήκαν θετικές», ανέφερε ο Χανκς σε ανακοίνωσή του που μεταφόρτωσε στον λογαριασμό του στο Twitter. Το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αυστραλία όπου βρίσκεται, εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου