Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Η ακαδημια του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Αναβάλλονται όλες οι προπονήσεις των τμημάτων κ6-κ8-κ10-κ12 για τις δύο προσεχείς εβδομάδες, μέχρι και τις 23 Μαρτίου 2020, στο πλαίσιο της αυστηροποίησης των μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του νέου ιού .
Σύμφωνα με το Άρθρο 1 της απόφασης Δ1α/ΓΠ.οικ.15954 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 726 της 8/3/2020, η κυβέρνηση αποφάσισε «την προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο
της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19».
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης το ΔΣ του Αλμωπου Αριδαιας εκτιμά ότι η «απαγόρευση παρουσίας κοινού» δεν καλύπτει τις ανάγκες προστασίας της υγείας παιδιών αλλά και όλων των εμπλεκόμενων - καθότι στο χώρο προπονήσεων συναθροίζεται πλήθος ατόμων-γονέων και πολιτών οι οποίοι χρησιμοποιούν το γήπεδο και υπερβαίνουν τα 60 άτομα.
*Εξαιρούνται τα τμήματα κ14 και κ16 που δεν υπερβαίνουν τα 22 άτομα σε διαφορετικές ώρες προπόνησης τα οποία θα συνεχίσουν τις προπονήσεις χωρίς την χρήση αποδυτηρίων καθώς και παρουσία γονέων.
Παρακαλούμε τους γονείς να επιβλέπουν τα παιδιά και να επιβάλλουν την τήρηση των κανόνων υγιεινής κατά του ιού.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν έστω και μια αδυναμία του παιδιού τους, να το προστατεύσουν και να μην επιτρέψουν την προσέλευσή του στις προπονήσεις των παραπάνω τμημάτων.

**Τέλος οσοι γονείς έχουν να προσκομίσουν το χαρτί για την κατασκήνωση, η Γραμματεια της Ακαδημίας θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 16:00 έως και 17:30 ή κατόπιν επικοινωνίας με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας.
Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου