Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Δήμος Έδεσσας :Σύσταση Ομάδας Διαχείρισης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού


Με απόφαση του Δημάρχου Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου, συστάθηκε Ομάδα Διαχείρισης και αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid-19 και της ανάγκης περιορισμένης διάδοσης του.

Η Ομάδα Διαχείρισης έχει ως αντικείμενο την παροχή βοήθειας σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένους, ΑμΕΑ και γενικά τους κατοίκους που δεν μπορούν να μετακινηθούν από τα σπίτια τους
.
Ουσιαστικά ενεργοποιούνται πλήρως οι δομές Βοήθεια στο Σπίτι και  στελεχώνονται με εργαζόμενους των υπόλοιπων δομών και υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων (ΕΥ ΖΗΝ, ΔΗΚΕΔΕ, Σχολικές Επιτροπές) των οποίων έχει ανασταλεί η λειτουργία. Με τον τρόπο αυτό αξιοποιείται το σύνολο του προσωπικού και δημιουργείται μία μεγάλη ομάδα εργαζομένων στην υπηρεσία των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη στήριξης αυτή την δύσκολη περίοδο.
Έδρα της Ομάδας Διαχείρισης είναι το Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας και τη λειτουργία της ξεκινά από το πρωί της Παρασκευής, 20 Μαρτίου 2020. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:
2381023101 και 2381027666
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση στων συμπολιτών μας θα είναι 7:00 έως 22:00 για όλες τις ημέρες της εβδομάδας (θα υπάρχει πλήρης λειτουργία και το Σαββατοκύριακο).
Ο συντονισμός των εργαζομένων λόγω των συνθηκών έγινε σε υπαίθριο χώρο, με τις απαραίτητες μεταξύ τους αποστάσεις, από την Πρόεδρο της Ομάδας Διαχείρισης Νατάσα Ιατρίδου, τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου και τα διευθυντικά στελέχη του Δήμου Έδεσσας και της ΔΗΚΕΔΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου