Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Η διανομή τροφίμων του πρόγραμματος ΤΕΒΑ θα γίνει κατ οίκον από τις υπηρεσίες των Δήμων της Πέλλας»Μετά από συνεννόηση με τους Δημάρχους της ΠΕ Πέλλας, Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση και Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου, την διανομή των τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ θα υλοποιήσουν
οι υπηρεσίες των Δήμων. Για τον λόγο αυτό ο κ. Τζαμτζής συνάντησε τον Δήμαρχο Έδεσσας και επικοινώνησε με όλους τους Δημάρχους τηλεφωνικά.
Μέχρι τώρα η διανομή των τροφίμων γίνονταν από το τμήμα Υγείας και Πρόνοιας της ΠΕ Πέλλας με επικεφαλής την κ. Ελένη Καραντώνη, με προσωπική προσέλευση του κάθε δικαιούχου.
Λόγω όμως της απαγόρευσης κυκλοφορίας και της αντικειμενικής αδυναμίας (έλλειψη προσωπικού) από την ΠΕ Πέλλας να κάνει διανομή στους δικαιούχους, το έργο ανέλαβαν οι υπηρεσίες των Δήμων της ΠΕ Πέλλας.
Ο κ. Τζαμτζής σε δήλωση του τόνισε: «Με την συνεργασία των κυρίων και της κυρίας  Δημάρχων της Πέλλας, θα υλοποιηθεί απρόσκοπτα η διανομή των τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ στους δικαιούχους  και η διανομή θα γίνει κατ οίκον. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Δημάρχους και την κυρία Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση τους. Η Αυτοδιοίκηση αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι δίπλα στον πολίτη και η συνεργασία των Α΄και Β΄ βαθμών Αυτοδιοίκησης μόνον οφέλη αποδίδει στους πολίτες.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου