Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ενωτική Δράση:Οι ώρες που περνάμε είναι πολύ κρίσιμες για τη χώρα. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την πανδημία, επιβάλει απ' όλους μας σύνεση και προσοχή


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
www.pozarnews.gr: Βιογραφικό του Υπ. Δημάρχου Έδεσσας Ρυσάφη Αντώνη
Ειλικρινά δεν θα μπαίναμε σε πεδίο αντιπαράθεσης αυτήν την περίοδο, όμως η εκμετάλλευση από κάποιους ακριβώς της ίδιας της κατάστασης είναι κάτι που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους. Αναφερόμαστε στον Δήμαρχο Έδεσσας και στην προσπάθεια του να παρουσιάσει σαν μέτρο της δημοτικής αρχής ένα από τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για
 την κρίση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ Α 68/20-3-2020).

Συγκεκριμένα σε αυτήν προβλέπεται ότι είναι πλέον στην ευχέρεια των δημοτικών συμβουλίων - αν ψηφιστεί από την πλειοψηφία φυσικά - η απαλλαγή πληρωμής των δημοτικών τελών από τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την επιδημία στους Δήμους όλης της χώρας, για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί.
Αυτό, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook στις 27/3/2020, ο Δήμαρχος το παρουσίασε σαν δικό του μέτρο στήριξης των επιχειρήσεων και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ! Το θέμα θα έρθει στο προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο αύριο, Δευτέρα 30/3/20! Και φυσικά, με γνώμονα την διευκόλυνση των συνδημοτών μας επιχειρηματιών που πλήττονται αυτή τη στιγμή από την κρίση, η Ενωτική Δράση ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ γιατί μόνο έτσι μπορεί να δημιουργηθεί πλειοψηφία και να εφαρμοστεί!
Οι εποχή είναι δύσκολη για όλους μας. Καλό θα ήταν, ειδικά σε τέτοιες ώρες, να σεβόμαστε τις καταστάσεις και να μην προσπαθούμε να αποκομίσουμε πολιτικά οφέλη. Σε κάθε περίπτωση οι δημότες μας πρέπει να ξέρουν την αλήθεια και εμείς δεν θα σταματήσουμε να την αναδεικνύουμε. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να αναφερθούμε ξανά σε τέτοια θέματα μέχρι να λήξει αυτή η περίοδος.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου