Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Λάκης Βασιλειάδης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες
Ως Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων, είχα τη χαρά και την τιμή να είμαι ένας από τους λίγους Βουλευτές που παρευρίσκονταν χθές στην Ορκωμοσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Η ανάδειξη της πρώτης γυναίκας στο ανώτατο αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας στέλνει μήνυμα ελπίδας
και αισιοδοξίας σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου η χώρα δοκιμάζεται σε πολλά μέτωπα. Από τα σύνορά μας, όπου γενναίες και γενναίοι οπλίτες και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας προστατεύουν την επικράτειά μας, έως τις πόλεις και τα χωριά μας, όπου γιατροί, νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, στελέχη του εθνικού συστήματος υγείας αλλά και η κάθε μία και ο κάθε ένας από εμάς, ατομικά, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν διαφορετικό, αόρατο εχθρό.Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η Ελλάδα μας επιβίωσε και θα συνεχίσει να επιβιώνει κάθε κρίσης και απειλής. Οι Έλληνες οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι. Έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Πιστεύω πραγματικά ότι η προσωπικότητα, η πορεία και ο χαρακτήρας της κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου θα προσδώσουν στο θεσμό της Προέδρου της Δημοκρατίας τον ενωτικό χαρακτήρα που οφείλει να έχει.
Άξια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου