Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Πέλκας Δημήτρης : Από την κόλαση στον παράδεισο

Ο Δημήτρης Πέλκας υποστήριξε  πως ο ΠΑΟΚ βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο στο ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Αποτέλεσμα εικόνας για Πέλκας ΔημήτρηςΓια το τι σκεφτόταν με το σκορ στο 0-2: «Από την κόλαση στον παράδεισο. Είπα στον εαυτό μου ότι δε γίνεται αυτό, ότι δεν το αξίζουμε αυτό κι έπρεπε να δώσουμε τα πάντα για να γυρίσουμε το ματς. Μπράβο σε όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί όπως είπα δεν αξίζουμε αυτό το πράγμα, καταφέραμε και το γυρίσαμε».
Για τον στόχο που είχαν σε αυτό το παιχνίδι: «Αυτό που θέλαμε ήταν να τα δώσουμε όλα, δεν περάσαμε καλά 10 μέρες μετά τα αποτελέσματα με Ολυμπιακό
και με την Ξάνθη. Μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε πως πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση.
Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Την αντίδραση μετά το 0-2 και την θέληση και το πάθος των παιδιών. Δεν είναι εύκολο να χάνεις 0-2, να έχεις αυτή την γκρίνια στο γήπεδο και να ξέρεις πως πρέπει να το γυρίσεις όλο αυτό. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε, πρέπει να προχωρήσουμε. Θα το χαρούμε, αλλά από αύριο θα σκεφτόμαστε τα πλέι οφ».
Για το πάθος που είχε το παιχνίδι αυτό σε σχέση με εκείνο του πρωταθλήματος: «Ήταν λάθος που δεν υπήρχε αυτή η ένταση στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, πρέπει να δούμε γιατί δεν υπήρξε αυτό, αλλά και γιατί πάλι μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι».
Για το τι του μένει: «Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα πάμε εκεί για να πάρουμε την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου