Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Δήμος Έδεσσας : Διανομή βοήθειας Τ.Ε.Β.Α.


Για πρώτη φορά, λόγω των έκτακτων συνθηκών για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού, πραγματοποιείται η διανομή κατ’ οίκον των ειδών διατροφής και ατομικής υγιεινής στους δικαιούχους του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α.
Ο Δήμος Έδεσσας μετά την παραλαβή από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προχωράει στην οργάνωση, συσκευασία και διανομή
των προβλεπόμενων ειδών στους δικαιούχους, τόσο στην πόλη της Έδεσσας όσο και στις Κοινότητες του δήμου μας. Την όλη εργασία διεκπεραιώνουν υπάλληλοι του Δήμου Έδεσσας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ), οι οποίοι αν και ανήκουν σε διαφορετικά τμήματα και ειδικότητες δίνουν τη μάχη, τόσο κατά του κορωνοϊού όσο και της ανακούφισης των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α.
Λόγω της έλλειψης μηχανήματος φορτοεκφόρτωσης (κλαρκ) και παλετοφόρου ζητήθηκε η συνδρομή επαγγελματιών, που έσπευσαν χωρίς δεύτερη σκέψη να βοηθήσουν τη διαδικασία και γι’ αυτό ευχαριστούμε θερμά τους αδελφούς Σιώρη (Sioris Transportation Services). Θερμές ευχαριστίες και προς τον κ. Βασίλη Μούσιο και την «Απεντομωτική Πέλλας», για την άμεση προσφορά και την πραγματοποίηση απολύμανσης των προς διάθεση ειδών, έτσι ώστε οι δικαιούχοι και οι συμμετέχοντες υπάλληλοι στη διαδικασία διανομής να είναι ασφαλείς.
«Πρόκειται για μία διαδικασία που πραγματοποιείται σε πολύ δύσκολες συνθήκες, λόγω του κορωνοϊού, καθώς τηρούμε σχολαστικά τους κανόνες ασφαλείας για την προστασία των εργαζομένων και παράλληλα πρέπει να είμαστε άμεσοι και αποτελεσματικοί διότι οι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη αυτά τα είδη» δήλωσε η Αντιδήμαρχος κ. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου δήλωσε σχετικά «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία. Οι αντοχές των μηχανισμών δοκιμάζονται λόγω της κατάστασης, αλλά το φιλότιμο του Έλληνα θα νικήσει! Η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας είναι ένα από τα κέρδη του κορωνοϊού κι επειδή θέλω να βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο πιστεύω πως όταν βγούμε και από αυτή την κρίση θα είμαστε πιο δυνατοί και με ισχυρότερους δεσμούς.
Ο Δήμος Έδεσσας κάνει το καθήκον του, αυτό πρέπει να κάνουν και οι πολίτες μένοντας σπίτι και περιορίζοντας την εξάπλωση του κορωνοϊού. Συνεχίσουμε την προσπάθεια!».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου