Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Μιχάλης Μέγας, κοντινό πλάνοΦίλοι μου, ο φετινός εορτασμός, της ιδρύσεως του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (1948), θέτει προ των ευθυνών όλων μας, την κοινή δράση που πρέπει να υπάρχει στο σήμερα, αλλά και στο πρόσφατο μέλλον, για να βγούμε νικητές από αυτή την παγκόσμια κρίση, εξαιτίας του κοροναιου.
Όλοι μας, πρέπει να έχουμε στο νου, ότι προστατεύοντας τον εαυτό μας, προστατεύουμε και τους γύρω μας.
Είναι όμως και μία μεγάλη ευκαιρία, για τα κράτη της γης, να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, για τα θέματα που αφορούν την υγεία.
Δυνατός δεν γίνεσαι, με εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά με προγράμματα που αφορούν την ενίσχυση της υγείας και μόνο!!
Σε ότι μας αφορά, ο Δήμος Σκύδρας, από την πρώτη στιγμή, με επικεφαλής την Δήμαρχο μας Κατερίνα Ιγνατιαδου, δίνει συλλογικά την μάχη απέναντι στο πρόβλημα, με την σκέψη ότι προτεραιότητα πρέπει να δίνεται στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και σε αυτούς που πραγματικά έχουν την ανάγκη μας.
Είμαστε δίπλα σας καθημερινά και θα συνεχίσουμε να είμαστε, αυτή την φορά περισσότερο από ποτέ, για να βγούμε όλοι μας στο τέλος νικητές.
Ακούστε τις συμβουλές των ειδικών, κάντε υπομονή και ναστε βέβαιοι ότι στο τέλος αυτής της κρίσης θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να επανέλθουμε στην ομαλότητα.
"ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ"
ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΆΤΕ!!!
Μιχάλης Μέγας
Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Σκύδρας.

1 σχόλιο: