Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Εξιχνιάστηκαν κλοπές και απόπειρες κλοπής που έγιναν τους τελευταίους μήνες


Συνελήφθη γυναίκα στην Πιερία για απάτη - Τα τελευταία 6 χρόνια ...Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν 4 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπής που έγιναν τον Φεβρουάριο, άλλα και τον περασμένο Δεκέμβριο, σε διάφορες περιοχές των Σερρών.


Συνολικά σε 8 άτομα σχηματίσθηκε δικογραφία,
σε διαφορετικές περιπτώσεις, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.

Συγκεκριμένα:
·         σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων, καθώς τον Φεβρουάριο του 2020 διέρρηξαν την είσοδο καταστήματος και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ. Επίσης επιχείρησαν να διαρρήξουν ακόμα 2 καταστήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
·         σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων καθώς τον Δεκέμβριο του 2019 αφαίρεσαν μοτοποδήλατο αξίας 1.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.
·         σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων, καθώς τον Φεβρουάριο του 2020 αφαίρεσαν από όχημα μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.
·         σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς τον Δεκέμβριο του 2019 διέρρηξε οικία από όπου αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου