Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Αντιδήμαρχος : «Παροχή έκτακτου βοηθήματος - Δώρο Πάσχα στους εργαζομένους της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας των Δήμων»


                  Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας της διασποράς μιας αόρατης απειλής, του COVID-19 που έχει οδηγήσει μεγάλη μερίδα εργαζομένων να ξεπεράσουν εαυτούς. Σαφώς γνωρίζετε ότι σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο η πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, σηκώνει με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, τεράστιο βάρος. Ιδιαίτερα μερικές κατηγορίες εργαζομένων έχουν «βάλει πλάτη» ώστε οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και πολίτες να μπορούν να νιώθουν ασφαλείς
.
     Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου εργάζονται συνεχώς και αδιάκοπα για την διευκόλυνση της ζωής μας βάζοντας πάνω από όλα το κοινό καλό ξεπερνώντας πολλές φορές και τον ίδιο τους τον εαυτό. Απολυμαίνουν και προχωρούν στην αποκομιδή των απορριμμάτων σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες βάζοντας σε κίνδυνο και την προσωπική τους υγιεινή και κατ επέκταση των οικογενειών τους. Είναι οι ήρωες της καθημερινότητας.
      Επίσης μία ακόμα κατηγορία εργαζομένων που εργάζεται για την διευκόλυνση της ζωής μας είναι οι υπάλληλοι των Δήμων (διοικητικοί, χειριστές μηχανημάτων έργων κ.α) που ασχολούνται με τα θέματα της πολιτικής προστασίας, η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη υλοποίησης όλων των μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19.
   Με την παρούσα  επιστολή είναι επιτακτική ανάγκη να επεκταθεί το μέτρο και να δοθεί το δώρο του Πάσχα και στους εργαζόμενους της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας των Δήμων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα σε αυτή την υγειονομική κρίση.

Με την πρέπουσα τιμή
 

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  
Αντιδήμαρχος      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου