Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΟΜΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ !!!

Πέλλα Δώθε: Δεν άρεσε στους λαθρομετανάστες το Μοναστήρι που ...Ειδήσεις - Δημήτρης Γιάννου: Μένουμε σπίτι... | Palo.grΠρο ημερών έγινε σύσκεψη στο δήμο Σκύδρας για αναζήτηση προθύμων να δεχθούν λαθρομετανάστες στους δήμους της Πέλλας .Η Δήμαρχος Σκύδρας έλαβε το λόγο και ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχθεί λαθρομετανάστες .Κι επειδή δεν βρέθηκαν πρόθυμοι Δήμαρχοι να δεχθούν τις επιθυμίες των Κυβερνώντων ,με FAX  ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αστυνομία το περασμένο Σάββατο στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας
,έκανε γνωστό ότι θα μετέφεραν λαθρομετανάστες στην Παναγίτσα του Δήμου Έδεσσας .Αιφνιδίασαν ακόμη και το Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου ,διότι δεν ήταν ενήμερος για το θέμα αυτό .
Όμως παρ' όλο που κατάφεραν να τους μεταφέρουν με άκρα μυστικότητα , μετά την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και των κατοίκων της περιοχής Παναγίτσας ,πήραν τα μπογαλάκια τους οι λαθρομετανάστες κι επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου