Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. ΠΕΛΛΑΣ


 Τηλεδιάσκεψη για τα αγροτικά θέματα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαΐου μετά από πρωτοβουλία της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κονταδάκης, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, η Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και εκπρόσωποι τεσσάρων Δ.Ε.Ε.Π. απ' όλη την Ελλάδα.
Το νομό μας στην συνεδρίαση αυτή εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Θεοδόσης Ουραηλίδης και ο Υπεύθυνος αγροτικών θεμάτων Χρήστος Τσαρτσαράκης.
Στην συζήτηση αναφέρθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Πέλλας όπως οι αποζημιώσεις και ο παγετός των μηνών Απριλίου και Μαρτίου, εκτιμήθηκε η υπάρχουσα κατάσταση καθώς και οι επιπτώσεις της πανδημίας στην τοπική οικονομία.
Κοινό συμπέρασμα είναι ότι σε αυτή τη συγκυρία που περνάει η πατρίδα μας, ο πρωτογενής τομέας και η μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου