Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Σάκης Χατζηδημητρίου και η στάση του στο Δήμο Αλμωπίας


www.pozarnews.gr: Παρουσίαση ονόματος και εμβλήματος του ...


                                                        Ο παλιός είναι αλλιώς ,που λέει και η παροιμία .Ουσιαστική η στάση του Σάκη Χατζηδημητρίου στα θέματα του  Δήμου Αλμωπίας ,χωρίς υπερβολές και με ρεαλιστικές προτάσεις .


Εν αντιθέσει με τον                           

Δημήτρη Μπίνο , ο οποίος διαρκώς παραληρεί και δυστυχώς φαίνεται ακόμη να μην έχει συνειδητοποιήσει,ότι πλέον είναι απλά παρελθόν χωρίς επιστροφή .
Έτσι με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης με ανακοίνωσή του ,θέτει τον Δημήτρη Μπίνο προ των ευθυνών του .
Αφορφή για την παρακάτω ανακοίνωση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση ,οι διαρκής υπαινιγμοί του Δημήτρη Μπίνου για θέματα του Δήμου Αλμωπίας ,τόσο σε συνεντεύξεις του όσο και σε αναρτήσεις του στο Facebook .
Δείτε τι απαντά ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης :
Καλημέρα και καλό μήνα, αν κάποιος έχει ένα εισιτήριο που είναι πραγματικό και όχι υποθετικό και δεν αναγράφει τιμή, το παρουσιάζει στην αστυνομία, ενημερώνουν τον πρόεδρο της επιχείρησης, τον Δήμαρχο πάνε βλέπουν την αρίθμηση αν υπάρχει γίνετε αντιπαραβολη και αν όντως ισχύει κάτι για το εισιτήριο που δεν είναι υποθετικό αλλά πραγματικό
, ο κάποιος, ο διοικητής της αστυνομίας , ο πρόεδρος της επιχείρησης, ο Δήμαρχος και οποιοσδήποτε έχει σχέση σχετικά με το αντικείμενο πάνε στον εισαγγελέα για όλα τα περαιτέρω. Εξετάζετε το θέμα γίνετε ο απαραίτητος έλεγχος και αν δεν υπάρχει κάτι όλα καλά, αν όμως υπάρχει αποδίδονται ευθύνες. Από κει και πέρα όμως όταν είσαι πρώην δήμαρχος, πρώην πρόεδρος της επιχείρησης δεν βγαίνεις όλη την ώρα στο Facebook και γράφεις περιμένουμε απαντήσεις. Σε ποιο θέμα ρωτάω εγώ. ΌΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ, αν όντως κάτι συμβαίνει, σε αυτό που έχεις υπηρετήσει και αγάπησες και σε ενδιαφέρει, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ τόσο απλά. Τα υπόλοιπα, περί υπονοιας και οτιδήποτε άλλο θέλετε να αφήσετε να εννοηθούν, στερούνται σοβαρότητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου