Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Σταθερά παρών σε όλες τις πρωτοβουλίες της Νέας Δημοκρατίας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, παιδί, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας δεν θα μπορούσε να μείνει μέσα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Σταθερά παρών σε όλες τις πρωτοβουλίες της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουμε στον εθελοντισμό και ειδικότερα στην ¨Ημέρα της Φύσης¨ με όλους τους κανόνες ασφάλειας, γάντια, μάσκες, απόσταση και θετική διάθεση κρατάμε τον τόπο μας καθαρό και υγιεινό.
Σήμερα Κυριακή, βρεθήκαμε στο πανέμορφο δασάκι με το ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στην Πετριά Σκύδρας, έναν χώρο αναψυχής και ιερό ταυτόχρονα που επισκέπτονται δεκάδες άνθρωποι καθημερινά, απομακρύναμε ξερά χόρτα, σκουπίδια και πλαστικά καθαρίζοντας το περιβάλλον.
Για εμάς στην Νέα Δημοκρατία και στην ΟΝΝΕΔ η προστασία του περιβάλλοντος και ο εθελοντισμός είναι μια διαδικασία που δεν περιορίζεται σε μια Παγκόσμια Ημέρα, είναι μια καθημερινή διαδικασία, είναι τρόπος ζωής και τον κάνουμε πράξη σε κάθε ευκαιρία. Σύντομα θα ανακοινώσουμε την επόμενη σημαντική εθελοντική μας δράση που θα έχει σχέση με την φύση και το περιβάλλον.Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Γιατί όπως είπε και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το μοναδικό αυτό ελληνικό περιβάλλον δεν μας ανήκει. Είμαστε οι θεματοφύλακές του. Είναι το χρέος μας στις γενιές που πέρασαν κι η παρακαταθήκη μας στις γενιές που θα έρθουν. Είναι ένας πλούτος εθνικός τον οποίο δεν έχουμε δικαίωμα να καταναλώσουμε αλλά υποχρέωση να διατηρήσουμε.Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Μιχάλης Μέγας, άτομα στέκονται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
Παρόντες στην δράση αυτή της Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας: ο Πρόεδρος της Τ.Κ. που μας φιλοξένησε και μέλος της Δημ.Τ.Ο., Γρηγόρης Βόλτσης, εκ μέρους του Δήμου Σκύδρας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και μέλος της Δημ.Τ.Ο, Μιχάλης Μέγας, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής ανάπτυξης, Γιώργος Σταματέλος, ο Δημοτικός σύμβουλος Τάσος Αδαμίδης, ο αν. Γραμματέας Εργαζ. Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, Νίκος Θωμαΐδης, ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Έδεσσας, Δημήτρης Μπατσίρης, ο Αντιπρόεδρος Δημ.Τ.Ο. Αλμωπίας, Σταύρος Καραγεωργιάδης ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σκύδρας, Δημήτρης Μητσόπουλος, το μέλος της Δημ.Τ.Ο. Πέλλας, Δημήτρης Χαρίτος, η Αντιπρόεδρος της Τ.Κ. Σκύδρας Μαρία Λαμπρίδου και τα μέλη της Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας, Ελευθερία Ταρπάνη, Χριστόδουλος Μάστορας, Παναγιώτης Δημητριάδης.
Ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας & μέλος της Πολιτικής Επιτροπής
Αβραάμ (Μάκης) Δημητριάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου