Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση εκλογής νέου διοικητικού συμβουλίου Δ.Σ. του Α.Σ. Πρόμαχοι

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ"Ο αθλητικός σύλλογος Προμάχων "Οι Πρόμαχοι" μετά από τη δεύτερη επαναληπτική γενική συνέλευση της περασμένης Κυριακής 14/6 ανέδειξε το νεο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021.
Αναλυτικά τα μέλη:
Ελευθέριος Μεσκίνης: Πρόεδρος
Πασχάλης Τούμπης: Αντιπρόεδρος
Παύλος Γιουρούκης: Ταμίας
Δημήτριος Βέσκος: Γραμματέας
Χρήστος Μπάτσης: Μέλος
Δημήτρης Ρόπκας: Μέλος
Γιώργος Τσαμπούρης: Μέλος

Πέτρος Ορμάνης: Μέλος
Επίσης η δίοικηση θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές που εχουν συνεργαστεί αυτά τα τρία χρόνια .
Η διοίκηση μας συνεχίζει για τέταρτη χρονιά να στυρίζει την ομάδα του χωριού μας αλλά και τα θέλω μας αυτή η χρονιά όπως και εμείς αλλά και κάθε άλλη ομάδα ερασιτεχνική από την ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ αλλά και από άλλες ΕΠΣ χρειάζονται όσο ποτέ την στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο και όλοι αυτοί να στηρίξουν την προσπάθεια του Αλμωπού Αριδαίας που θα επροσωπήσει την Πέλλα στην Β εθνική κατηγορία.
Θέλουμε να ευχηθούμε υγεία σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε την πανδημία του κορονοϊού να την ξεπεράσουμε.

Η επόμενη μας μέρα μας βρίσκει να έχουμε κάποιες ίδεες και στόχους για την φετινή σεζόν που θα γίνουν βήμα-βήμα ο πρώτος μας είναι όπως κάθε χρόνο μία συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του χωριού μας την Κυριακή 21/6 στα γραφεία της ομάδας στις 21:00 .
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου