Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Αντιδήμαρχος Μιχάλης Μέγας : Τους παραδίδουμε στην κρίση σας!!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι η " δημοσιογραφική πένα" δημιουργεί και ένα ασφαλές πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων, υποχρεωνομαι να απαντήσω σε κακόβουλο δημοσίευμα ηλεκτρονικής έκδοσης, που ειρωνικά ( έμμεσα) στρέφεται κατά του Δήμου Σκύδρας.
* Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκύδρας, για την πληρωμή της πάγιας προκαταβολής στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων μας, είναι μόνο μία από τις πολλές πρωτοποριακές που έχουν συμβάλλει σημαντικά στον Αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου Σκύδρας.
* Θα ανέμενα περισσότερη υπευθυνότητα από ένα ΜΜΕ ηλεκτρονικής μορφής, που δείχνει να μην σέβεται ούτε καν στο ελάχιστο, τους αγώνες που δίνουμε στην Αυτοδιοίκηση ειδικότερα για τον Δήμο Σκύδρας.
* Τέτοιου είδους δημοσιεύματα που έχουν σαν στόχο να πλήξουν τις άριστες σχέσεις μεταξύ των Δήμων του Νομού Πέλλας, είναι καταδικαστέα και απορριπτέα, από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.
* Η εμπάθεια είναι πλέον φανερή, καθώς όλο αυτό περιορίζεται σε κάποια πράγματα που επιχειρούν να πλήξουν το κύρος της Αυτοδιοίκησης, αλλά και των ενεργειών που καταβάλλει η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιαδου, και οι συνεργάτες της, για να υπάρχει η ομαλή αναπτυξιακή συνέχεια στο Δήμο μας.
*Οι Τοπικές Κοινότητες μας, παραμένουν στον αναπτυξιακό στόχο, όπως πιστεύω και σε όλους τους Δήμους.
* Κάθε άλλη ενέργεια που προσπαθεί να πλήξει την προσπάθεια της συνεργασίας μας με όλους τους φορείς και συναδέλφους μας σε αυτό τον χώρο κινείται σε άλλες γραμμές, μακριά από το πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας με όλους.
* Τους παραδίδουμε στην κρίση σας!!

1 σχόλιο:

  1. Θυμάμαι τον πατέρα σου τον Αλέξανδρο όνομα βαρύ σαν ιστορία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή