Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος Λουτρών Λουτρακίου Χρήστος Μπάτσης : "Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε όλους τους επισκέπτες!"

Ο πρόεδρος της επιχείρισης των Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ και Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, γνωστοποιεί την επαναλειτουργία της επιχείρησης μετά από τρεις μήνες και σημειώνει: "Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε όλους τους επισκέπτες!
"  

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 15/06/2020 η Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ, επαναλειτούργησε μετά από τρεις μήνες που παρέμεινε σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊου COVID19. 

Με αισιοδοξία υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων και των επισκεπτών, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα των Μονάδων Ιαματικής Θεραπείας
Η επιχείρηση αξιοποίησε το διάστημα που παρέμεινε σε αναστολή και προχώρησε σε εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των εγκαταστάσεων (όπως αφαίρεση αλάτων και αντικατάσταση πλακιδίων στους εσωτερικούς χώρους των πισινών, ελαιοχρωματισμοί πισινών καθώς και απολυμάνσεις, μυοκτονίες κτλ). Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε όλους τους επισκέπτες!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου