Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Βαγγέλης Θωμάς : Ανοργανωσιά, προχειρότητα, έλλειψη προγραμματισμού & συντονισμού επικρατεί στον Δήμο Έδεσσας!!!


Στο τελευταίο ΔΣ η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών εισηγήθηκε την <<Λήψη απόφασης περί αδυναμίας εκτέλεσης των εργασιών καθαρισμού πρανών οδών για την αντιπυρική προστασία με ιδία μέσα του Δήμου μας>>.
Ο λόγος σύμφωνα με την παράγραφο 4 της εισηγήσης είναι η έλλειψη προσωπικού και μέσων. Η έλλειψη προσωπικού είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της Διοίκησης του Δήμου. Επίσης η έλλειψη πόρων έχει
να κάνει και με την σύμβαση για την ανάθεση της καθαριότητας σε εργολάβο και φυσικά η έλλειψη ενός επικαιροποιημένου οργανισμού εσωτερικής λειτουργίας που έχει ως συνέπεια και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία να απαγορεύεται οποιαδήποτε πρόσληψη προσωπικού είτε μόνιμων είτε συμβασιούχων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών.
Από την αλλη όμως η έλλειψη μέσων από που προκύπτει; Κάθε χρόνο η Δ/νση καθαριότητας χρησιμοποιεί τους πόρους από την πυροπροστασία για την προμήθεια μηχανημάτων& λοιπού εξοπλισμού...Και η ειρωνεία ποια είναι; Ότι μια μέρα μετά το ΔΣ η Δ/νση Πρασίνου αιτείται να προβεί στην αγορά εξοπλισμού πυροπροστασίας!!!Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η πιθανή ανάγκη για χρησιμοποιηση πόρων από πυροπροστασία από το Τμήμα Πρασίνου οφείλεται πιθανόν στην έλλειψη πόρων. Η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των Δ/νσεων που οφείλεται; Μήπως στην έλλειψη συντονισμού από την Διοίκηση;
Με το να μην προσλαμβάνεις Γενικό Γραμματέα και με το να επιδιώκεις να ασκείς υπερσυγκεντρωτική Διοίκηση το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται αυτές οι κομικοτραγικες καταστάσεις!!!

Υ.Γ: Όταν ασκείς 10 χρόνια Διοίκηση είναι λογικό να έχεις κουραστεί και να έχεις χάσει την μπάλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου