Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας έναντι του COVID-19


Τροφοδοσία κατοίκων Φούστανης από την Π.Ε. Πέλλας | Πέλλα 24Υποχρεωτική χρήση μάσκας για τους προσερχόμενους στο Διοικητήριο της Έδεσσας .Η εμφάνιση κρουσμάτων του κωρονοïού COVID-19 στην ΠΕ Πέλλας και η συνέχιση της εμφάνισης θετικών κρουσμάτων στο Πανελλήνιο σηματοδοτούν την ανάγκη για συνεπή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας από τους πολίτες, τις δημόσιες υπηρεσίες και τις επιχειρήσεις.
 Μετά από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, με τη συμμετοχή των Διευθυντών των οικείων Διευθύνσεων και του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Πέλλας και αφού εξετάστηκαν οι ειδικότερες τοπικές συνθήκες, αποφασίστηκε η υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους τους προσερχόμενους στο Διοικητήριο της Έδεσσας. Το συγκεκριμένο μέτρο είναι σημαντικό για την προστασία της υγείας τόσο των εξυπηρετούμενων πολιτών, όσο και των εργαζομένων και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας.
 Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Η χρήση της μάσκας είναι ένα μέτρο προστασίας της υγείας μας στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κωρονοïού που συνιστάται από τους ειδικούς και εφαρμόζεται ως «καλή» πρακτική σε όλους τους χώρους όπου υπάρχει υψηλή συνάθροιση προσώπων. Το Διοικητήριο αποτελεί την έδρα των περισσότερων υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας, αλλά και πολλών άλλων σημαντικών δημόσιων υπηρεσιών που εξυπηρετούν καθημερινά μεγάλο αριθμό πολιτών. Επομένως, είναι σημαντικό να λαμβάνονται και να τηρούνται αυστηρά μέτρα υγειονομικής προστασίας από όλους όσους προσέρχονται στο Διοικητήριο. Στόχος μας είναι φυσικά η ασφάλεια και όχι η ταλαιπωρία των πολιτών, που θέλουμε να απολαμβάνουν ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, στο οποίο η ασφάλειά τους είναι ένα σημαντικό κριτήριο. Και σ’ αυτήν τη μάχη είμαστε μαζί και στο πλευρό όλων των πολιτών».   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου