Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας την Παρ.24-7-2020



www.pozarnews.gr: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας (Παρ.29 ...Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας θα συνεδριάσει δια περιφοράς την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 με τα εξής είκοσι θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας από την Τουρκική Κυβέρνηση, από μουσείο σε τζαμί.
2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων
2020.
3. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης και αναμόρφωση προϋπολογισμού για καταβολή εφάπαξ αποζημίωσης υπαλλήλου πρώην ΕΟΠ.
4. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή συμμετοχής και επιχορήγησης για Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού Wi-Fi στα πλαίσια του μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη (CEF) – WiFi4EU» , ποσού 15.000 ευρώ και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2020.
5. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2020.
6. Έγκριση συγκρότησης Ομάδας Έργου για την εποπτεία, παρακολούθηση και παραλαβή της προμήθειας Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού WiFi στα πλαίσια του μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη (CEF) – WiFi4EU».
7. Έγκριση χορήγησης νέας παροχής ισχύος 55 kva στην διεύθυνση 19ης Μαΐου και Αναπαύσεως στην Σκύδρα.
8. Έγκριση για αποδοχή και εξόφληση βεβαιωμένων οφειλών της Αναπτυξιακής Κάμπου Α.Ε. από τον Δήμο Σκύδρας.
9. Έγκριση πρακτικού επιτροπής αξιολόγησης ακαταλληλότητας οχημάτων Δήμου Σκύδρας.
10. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την παραχώρηση χώρου για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων επί της οδού Αργυρουπόλεως 51.
11. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την τοποθέτηση ζαρντινιέρων ή κολωνακίων στην συμβολή των οδών Π.Σαχίνη και Ευξείνου Πόντου.
12. Ενημέρωση δημοτικών συμβούλων για το Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2021 του Φο.Δ.Σ.Α.
13. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΛΟΓΩ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».
14. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΛΗΣ, ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ, ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».
15. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, ΚΑΛΗΣ, ΑΝΥΔΡΟΥ, ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ.
16. Έγκριση μετάθεσης συμβατικού χρόνου φόρτωσης – παράδοσης για την παραλαβή της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ».
17. Έγκριση μετάθεσης συμβατικού χρόνου φόρτωσης – παράδοσης για την παραλαβή της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ – ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ».
18. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ».
19. Επιλογή σεναρίου στο πλαίσιο της Β’ φάσης της μελέτης «ΤΟΠΙΚΟ ΧΩΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ». ( Για το συγκεκριμένο θέμα τυχόν διευκρινήσεις και ερωτήματα θα απαντώνται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία εκπόνησης της μελέτης του ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ» την Πέμπτη 23-7-2020 από τις 9.00 πμ έως τις 13.00 μμ και την Παρασκευή 24-7-2020 από τις 9.00 πμ έως τις 13.00 μμ.)
20. Λήψη απόφασης για την διενέργεια ή μη της Εμποροπανήγυρης Σκύδρας 2020 στις προκαθορισμένες ημερομηνίες ενόψει των νέων δεδομένων και εξαγγελιών από την Γενική Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου