Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ



Αντώνης Ρυσάφης : Ήρθε η ώρα για αλλαγή νοοτροπίας στον Δήμο ...Αναφερόμαστε στο δήθεν ενδιαφέρον του Κου Γιάννου για επένδυση φωτοβολταιϊκών στην Άρνισσα και στην προσπάθειά του να μας παρουσιάσει σαν εμπόδιο σε αυτή. Έτσι λοιπόν ενώ από τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και τις εξηγήσεις τόσο του ενδιαφερόμενου μισθωτή αλλά και τη γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου Κας Πέτκου, αναδείχθηκαν σοβαρά νομικά ζητήματα
που μπορούν να εκθέσουν το Δήμο τόσο απέναντι στον ενδιαφερόμενο μισθωτή όσο και απέναντι στον επιχειρηματία – κτηνοτρόφο που κάνει χρήση της περιοχής και που ήδη κινείται νομικά ακόμα και σε ποινικό επίπεδο, η πλευρά του Κου Γιάννου ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ώστε να εξασφαλισθούν ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ απ΄ όλες τις πλευρές και επέμενε σε απόφαση μίσθωσης της έκτασης.

‘’Ας ψηφίσουμε πρώτα τη μίσθωση και μετά να εξετάσουμε τα προβλήματα, επέμενε ο Δήμαρχος’’!!! Και αυτήν ακριβώς την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ καταψηφίσαμε!!!

Και αυτό γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μας ‘’κατηγορήσουν’’ ότι διώχνουμε τις επενδύσεις ενώ αυτοί τις προσελκύουν. Βλέπετε επί Γιάννου εδώ και 10 χρόνια δεν προλαβαίνουμε να υποδεχόμαστε τους επενδυτές!!!

Εμείς τονίσαμε ότι πότε δεν είμασταν και δεν είμαστε εναντίον της επένδυσης. Προσπαθήσαμε μάλιστα να την προστατεύσουμε.
Η επιμονή λοιπόν του Κου Γιάννου να προχωρήσει ο Δήμος στη μίσθωση, κόντρα στα εξόφθαλμα εκκρεμή πραγματικά και νομικά προβλήματα, είναι αυτή που προς το παρόν ‘’έκαψε’’ το θέμα.
Και ας μην τολμήσει άλλη φορά ο Κος Γιάννου να μας ξαναδώσει μαθήματα υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος.
Αυτός που……(έπεται συνέχεια)......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου