Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Μελίτα Χισκάκη : Αυτός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης κ. Χατζηδημητρίου; Ο εκβιασμός;


η εικόνα προφίλ της Melita Xiskaki, Η εικόνα ίσως περιέχει: την Melita XiskakiΓια ακόμη μια φορά, το έκτακτο, κατεπείγον Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Ιουλίου 2020, ακυρώθηκε λόγω μη απαρτίας. Οι παρατάξεις των κυρίων Χατζηδημητρίου και Μπίνου, επέλεξαν την αποχή.
Δεν αναφέρθηκαν καν στο θέμα που κλήθηκαν να αποφασίσουν. Δεν γνωρίζει κανείς αν συμφωνούν ή διαφωνούν, αν κατά τη γνώμη τους είναι αναγκαία και επιτακτική η αλλαγή του ΓΠΣ για το Δήμο μας, αν ο Δήμος διαθέτει τα 400.000 ευρώ για τις απαιτούμενες μελέτες ή αν η χρηματοδότηση είναι επιβεβλημένη, αν τέτοιου είδους χρηματοδοτήσεις δίνονται από το κεντρικό κράτος σε τακτά χρονικά διαστήματα ή η συγκεκριμένη χρηματοδότηση είναι μοναδική και ύστερα από πιέσεις, αν η εμπεριστατωμένη αίτηση με τεκμηρίωση απόλυτης προτεραιότητας υλοποίησης είναι μια συνηθισμένη αίτηση χρηματοδότησης ή χρειάζεται εξειδικευμένη κατάρτιση και εμπειρία.
Τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως επί Δημαρχίας του κ Μπίνου, η Δημοτική αρχή δήλωνε ότι δεν μπορεί να προβεί σε τροποποίηση του ΓΠΣ, γιατί αν και αναγκαία, δεν υπάρχουν προγράμματα χρηματοδότησης. Σήμερα τι λέει; Ότι η δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προέχει των πάντων ή το θέμα είναι οι πεζοδρομήσεις και όλα έπονται αυτού;
Ο δε κ. Χατζηδημητρίου, κουνώντας το δάκτυλο, λέει ότι εμείς σας το είπαμε για το δια ζώσης Δημοτικό Συμβούλιο και εσείς δε μας ακούσατε, άρα δεν ερχόμαστε. Αν θέλετε, αύριο τελευταία ημέρα υποβολής (κόψτε το κεφάλι σας πώς θα γίνει διαδικαστικά), ερχόμαστε σε δια ζώσης συνεδρίαση. Διαφορετικά η Αλμωπία ας χορέψει με το νταούλι που της βαράμε. Αυτός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης κ. Χατζηδημητρίου; Ο εκβιασμός;
Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψετε να κοιτάτε το δέντρο και ας είναι και χριστουγεννιάτικό και να αποφασίζετε για το δάσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου