Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δάνη Τζαμτζή με το Υπουργό Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο

Με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, στις 28-7-2020, στην Αθήνα.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν το αίτημα που κατέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, για την παραχώρηση κτιρίων στο στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά, για την στέγαση των υπηρεσιών της ΔΑΟΚ και του τμήματος Συγκοινωνιών που σήμερα λειτουργεί στον Νέο Μυλότοπο.

Ο κ. Τζαμτζής τόνισε την ανάγκη να παραχωρηθούν

κατά χρήση τα κτίρια, ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν εύρυθμα και αποδοτικά οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Ακόμη,  κ. Τζαμτζής αναφέρθηκε στην βελτίωση με χρήματα της ΠΕ Πέλλας των κτηρίων  που θα παραχωρηθούν, ώστε να είναι λειτουργικά για τους εργαζόμενους των υπηρεσιών.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος αφού τόνισε ότι είναι κατ αρχήν θετικός στο αίτημα της ΠΕ Πέλλας,  ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, να κατατεθεί σχετική τεχνική έκθεση από τις τεχνικές  υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας ώστε οι υπηρεσίες του Υπουργείου να προχωρήσουν στον έλεγχο της πρότασης.

 «Επιθυμία του Υπουργείου Άμυνας, τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος , είναι να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες, με την διασφάλιση της σωστής αξιοποίησης  της περιουσίας του.»

Ο κ. Τζαμτζής ευχαρίστησε τον Υπουργό Άμυνας για την εποικοδομητική τους συνάντηση και τόνισε ότι πολύ σύντομα θα κατατεθεί η τεχνική έκθεση από την ΠΕ Πέλλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου