Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020

Διανομή τροφίμων και προϊόντων στον Δήμο Αλμωπίας


ΠΕ Πέλλας: Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων και προϊόντων του ΤΕΒΑ ...Διανομή ΤΕΒΑ από την ΠΕ Πέλλας. Στην ολοκλήρωση των διανομών τροφίμων και προϊόντων προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως επικεφαλής εταίρος, στα πλαίσια υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής(Ε.Π.ΕΒΥΣ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ)
Η διανομή θα συνεχιστεί με τους ωφελούμενους
του Δήμου Αλμωπίας και θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 20   και Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 και ώρες 09:00 –16:00 στις  εγκαταστάσεις της ΑΦΟΣ Αλμωπίας   (ίδιο μέρος με τις προηγούμενες διανομές)] .
Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής προϊόντα: μακαρόνια, ρύζι, κοτόσουπα, κορν φλεικς, γάλα, αλεύρι, ζάχαρη λευκή, μαρμελάδα, σούπα μινεστρόνε, ελαιόλαδο, (σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο:  8,2  κιλά), και  τα εξής ΒΥΣ  προϊόντα: οδοντόκρεμα, σαμπουάν, καθαριστικό υγρό γενικού καθαρισμού, υγρό πιάτων και σκόνη πλύσεως ρούχων (σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο:  4,10  κιλά).
Παράλληλα κάθε ωφελούμενος με βρέφος θα παραλάβει επιπλέον τα εξής Ξηρά-Βρεφικά προϊόντα: κρέμα φαρίν λακτέ, κρέμα δημητριακών, γάλα μακράς διαρκείας (σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο:  5,9  κιλά) και τα εξής ΒΥΣ-Βρεφικά  προϊόντα: βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα (2 συσκευασίες / είδος).
Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Σε περίπτωση που τα προϊόντα θα παραληφθούν αυτοπροσώπως, ενώ στην αντίθετη περίπτωση δηλαδή παραλαβή από άλλο άτομο απαιτείται εξουσιοδότηση και αστυνομική ταυτότητα ή άλλο Νομιμοποιητικό α έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
Επισημαίνεται, ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.
Κατά την παραλαβή απαιτείται να  τηρούνται αυστηρά τα ατομικά μέτρα προστασίας (Μάσκα, γάντια) και η απόσταση του 1,5 μέτρου τουλάχιστον  στα πλαίσια προστασίας από τον Κορονοίιο (COVID-19) σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες
Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υλοποιείται η παράδοση των προϊόντων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου