Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΣΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας | karatzova.comΗ υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας ότι, τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε σε προμήθεια ηλεκτρονικού θερμομέτρου υπερύθρων και τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας προέβη σε θερμομέτρηση του ιδίου αρχικά, με σκοπό την εξέταση του και την διαπίστωση συμπτωμάτων.
Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχει προμηθευτεί τεστ ανίχνευσης κορωνοϊου με κύριο  σκοπό την άμεση αντιμετώπιση του, σε περίπτωση που παρουσιαστούν συμπτώματα στο προσωπικό.
Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τεστ ανίχνευσης κορωνοϊου γίνεται σε εκείνους  που πληρούν τα  κριτήρια του Οργανισμού όπως
και αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα.
Έτσι, σε περίπτωση που εργαζόμενος της υπηρεσίας πληροί κάποια από τα κριτήρια, είναι απαιτητό να πραγματοποιήσει το τεστ ανίχνευσης του ιού. Σαφώς η δειγματοληψία θα γίνει όπως αρμόζει βάσει ανακοινώσεων του ΕΟΔΥ.
Ακολούθως, πέρα από την θερμομέτρηση του προσωπικού, να σας ενημερώσουμε ότι, η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας από τις 06.07.2020 πραγματοποιεί θερμομέτρηση και στους καταναλωτές που προσέρχονται σε αυτή.
Σε περίπτωση που παρουσιαστεί πυρετός σε κάποιον καταναλωτή κατά την διάρκεια της θερμομέτρησης τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως ορίζει ο ΕΟΔΥ σε αυτή την περίπτωση  και τον προτρέπουμε να συμβουλευτεί τον γιατρό του.
Η υπηρεσία προχώρησε στην ενέργεια αυτής της προμήθειας, γιατί το παν είναι η πρόληψη για όλους μας αλλά  και η τήρηση των απαραίτητων μέτρων καθώς και η έγκαιρη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων αν και εφόσον παρουσιαστούν.
Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου