Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, στον συνδικαλιστή Αντώνη Τζάκο


                  
 «Ανοικτές πόρτες παραβιάζει ο κ. Τζάκος.   Αυτά που έχω πει σχετικά με το τμήμα Συγκοινωνιών στον Μυλότοπο, τα παρουσιάζει ως απαιτήσεις δίκες του.»
«Έχω πει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Σεπτέμβριο του 2019, ότι το τμήμα Συγκοινωνιών θα φύγει από τον Μυλότοπο και όλες οι υπηρεσίες στον Δήμο Πέλλας θα συγκεντρωθούν σε ένα κτίριο μέσα στην πόλη των Γιαννιτσών.
Γι αυτό τον λόγο από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα τους εργαζόμενους και στις δυο υπηρεσίες αλλά
και τους συνδικαλιστές. Έτσι, ξεκινήσαμε να ψάχνουμε τα ανάλογα κτίρια.
Να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά  τον Οκτώβριο του 2019, μόλις ανέλαβα,  ορίσαμε  να γίνει έλεγχος από τεχνικό ασφαλείας, ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης των κτιρίων της ΠΕ Πέλλας. Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2020. Να λάβουμε  υπόψη μας, ότι στην συνέχεια μπήκαμε στην καραντίνα της πανδημίας του κορονοιού και οι διαδικασίες ανεύρεσης κτιρίου αναστάλθηκαν.
Η έρευνα ξεκίνησε από τα κτίρια του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης δίπλα στο Κτηνιατρείο των Γιαννιτσών.  Το ένα κτήριο μόλις είχε νοικιαστεί και το δεύτερο κτήριο λειτουργεί  ως  αποθηκευτικός χώρος.
Συζητούμε με το Υπουργείο Άμυνας, ώστε να πάρουμε κάποια κτήρια στο Στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά, και έτσι να μειώσουμε τα έξοδα λειτουργίας των υπηρεσιών.
Αν δεν βρεθεί λύση, θα νοικιαστεί ενιαίος χώρος, με τις νόμιμες διαδικασίες,  για να συστεγαστούν όλες οι υπηρεσίες.
Σήμερα  ο κ. Τζάκος, βρίσκει την ευκαιρία να κάνει αντιπολίτευση.
Οι πολίτες της Πέλλας ξέρουν πολύ καλά, ποιος τους έχει  βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια, και ποιος αγωνίζεται για την προσωπική του ανέλιξη «τρυπώνοντας» πότε στο ένα κόμμα και πότε στο άλλο.
Ας φροντίσει ο κ. Τζάκος, πέρα από τα δικαιώματα της θέσης που κατέχει (άδειες κλπ), τις υπόλοιπες μέρες που πρέπει να δουλέψει, να το κάνει και όχι να παραπονιέται,  γιατί όπως με καταγγέλλει σε άλλη επιστολή προς τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, «έχω  απουσιολόγιο και  κάνω ελέγχους στην προσέλευση και την παρουσία των υπαλλήλων στην εργασία τους». Ίσως έρχονται εκλογές και πρέπει να δείξει ότι τους υπερασπίζεται.
Όσον αφορά τις φυτογραφίες με τα κουτιά είναι από την αίθουσα(πρώην γραφείο Δημάρχου)  που είναι αποθηκευτικός χώρος και  θα έπρεπε να είναι  ταχτοποιημένα και συμμαζεμένα.  
Κατά την τελευταία μου επίσκεψη στο τμήμα Συγκοινωνιών στον Μυλότοπο στις 20/7/2020 στις 8πμ,  ενημέρωσα τους υπαλλήλους για την πρόθεση μου, να ψηφιοποιήσουμε σε πρώτη φάση τα διπλώματα με τους εργαζόμενους που θα προσληφθούν για 8 μήνες, ώστε να μην χρειάζονται αποθηκευτικοί χώροι για τα έγγραφα  και τους ζήτησα να υπάρξει μεγαλύτερη προσπάθεια και καλύτερος συντονισμός της υπηρεσίας,  για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες και ζήτησα φυσικά να μην κλειδώνει η είσοδος της υπηρεσίας τις ώρες λειτουργίας της.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου