Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Διονύσης Σταμενίτης: 12 Αυγούστου η καταβολή του 35% του ΕΛΓΑ

Με αφορμή την καταβολή του 35% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ στους δικαιούχους παραγωγούς ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την ενημέρωση από τον ΕΛΓΑ ότι στις 12 Αυγούστου θα καταβληθεί το υπολειπόμενο 35% των αποζημιώσεων αποδεικνύεται ότι οι πληροφορίες για σπάσιμο της πληρωμής και για περαιτέρω

καθυστερήσεις ήταν απλώς φήμες που πέφτουν στο κενό. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συντονισμένα και με σχέδιο επιχειρούν τη διόρθωση των παθογενειών και των προβλημάτων που παρουσιάζει διαχρονικά ο ΕΛΓΑ και ταυτόχρονα στοχεύουν στη συνολική ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα.

Το έχω πει επανειλημμένως και θα το τονίσω ακόμη μια φορά, δεν πανηγυρίζει κανείς που οι αποζημιώσεις για την περασμένη χρονιά εξοφλούνται με ένα χρόνο καθυστέρηση, αλλά όλες οι προσπάθειες που γίνονται και όλες οι πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται τον τελευταίο χρόνο γίνονται με γνώμονα την έμπρακτη στήριξη των παραγωγών μας».

Υπενθυμίζεται ότι με δελτίο τύπου στις 27 Ιουλίου ο Βουλευτής Πέλλας είχε ενημερώσει για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών και την αναδιάρθρωση του προϋπολογισμού από το ΔΣ του Οργανισμού. Σχετικό δελτίο τύπου: https://stamenitis.gr/35-elga-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου