Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Επίσκεψη της Αγαθης Μακρίδου στην νοσοκομειακή μονάδα των Γιαννιτσών

 

Κατά την διάρκεια της χθεσινής μου επίσκεψης στην νοσοκομειακή μονάδα των Γιαννιτσών είχα την χαρά και την τιμή να συναντηθώ με τον Πρόεδρο κ. Φωστηρόπουλο Σίμο και το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου,καθώς και τον Υποδιοικητή του Γ.Ν. Πέλλας κ. Λόγγο Βαγγέλη συζητώντας θέματα που απασχολούν την μονάδα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης διαπιστώθηκε ότι με την απότομη έξαρση των κρουσμάτων που υπάρχει στον νομό μας είναι επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ, ώστε τα τεστ για COVID-19 που αφορούν την Πέλλα να γίνονται εντός του νομού. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η αξιοπιστία κι η ταχύτητα ελέγχου επί των αποτελεσμάτων αλλά κι η αποσυμφόρηση των κέντρων ελέγχου της Θεσσαλονίκης.
Τόσο από την πλευρά του σωματείου εργαζομένων όσο κι από την πλευρά της Διοίκησης τονίστηκε η αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων από τους πολίτες κρατώντας την ατομική ευθύνη ψηλά ώστε να συνεχιστεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της νοσοκομειακής μονάδας που είναι επιφορτισμένη με περιστατικά εκτός COVID-19 .
Τηρώντας τα μέτρα βοηθάμε τους υγειονομικούς μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου