Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκαν καλά κρυμμένες ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης

 

Συνελήφθη χθες (9 Αυγούστου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο προαναφερόμενος κοντά στο σπίτι του και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα με ποσότητα κοκαΐνης.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε

στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλά κρυμμένες μέσα σε ηχείο, αλλά και μέσα σε ντουλάπια και ράφια, 5 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 1 κιλού και 825,35 γραμμαρίων και 2 μικροδέματα με ποσότητα κοκαΐνης.

 

Επίσης σε χώρους της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·         13 συσκευασίες των 10 γραμμαρίων η καθεμία, που περιείχαν άγνωστη δραστική ουσία πρόσφορη για πρόσμιξη με κοκαΐνη,

·         2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

·         1 ηλεκτρικός αλεστικός μύλος με υπολείμματα κοκαΐνης,

·         διάφορα νάιλον σακουλάκια συσκευασίας και

·         το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

 

Επιπλέον κατασχέθηκε και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε, σε έρευνα του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

 

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/624271161844157/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου