Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: Ο επαρκής φωτισμός στο οδικό δίκτυο δεν είναι πολυτέλεια

Υλοποίηση με γρήγορους ρυθμούς του έργου συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού σ’ όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας.Με γρήγορους ρυθμούς υλοποιείται το έργο συντήρησης ηλεκτροφωτισμού σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας

της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Τις προηγούμενες ημέρες, τις εργασίες υλοποίησης επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης, αλλά και επέκτασης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού, με σημεία παρέμβασης κατά μήκος του οδικού δικτύου, τους κυκλοφοριακούς κόμβους και τα πάρκινγκ. Ακόμη, το έργο προβλέπει την αποκατάσταση της ασφαλούς λειτουργίας εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού μετά από περιπτώσεις ατυχημάτων, εργασιών αναβάθμισης των δικτύων υποδομής, καθώς και κλοπών.

 

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Συχνά φτάνουν στο Γραφείο μου παράπονα πολιτών, αλλά και επισκεπτών της περιοχής μας, για την κατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο. Εκτός από το πρόγραμμα αυτοψιών της αρμόδιας Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, όλες οι επισημάνσεις πολιτών καταγράφονται, όπως και σημαντικές προτάσεις και παρατηρήσεις της Τροχαίας. Στόχος μας είναι να δώσουμε προτεραιότητα αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού ή τοποθέτησης στηλών φωτισμού στα σημεία υψηλής επικινδυνότητας, δεδομένων των περιορισμένων οικονομικών πόρων. Στον 21ο αιώνα, ο φωτισμός των οδών δεν είναι προτεραιότητα. Σώζουμε ανθρώπινες ζωές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου