Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας



 Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφθηκε τις Διεθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, όπου και συνομίλησε με τους Διευθυντές, κκ. Ν. Αγγελίδη και Θ. Μπαχαράκη, υπηρεσιακά στελέχη και εκπαιδευτικούς για τις προκλήσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες της φετινής χρονιάς.

Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Βουλευτής δήλωσε:

«Αναμένοντας τις αυριανές, οριστικές αποφάσεις της Κυβέρνησης, αναφορικά με την έναρξη και τη λειτουργία των σχολείων έκρινα

σκόπιμο να ενημερωθώ από τους αρμόδιους για τις άμεσες ανάγκες των σχολείων. Συζητήσαμε με τους Διευθυντές τη στελέχωση των σχολικών μονάδων, η οποία φέτος έγινε πιο γρήγορα από άλλες χρονιές, καθώς η Κυβέρνηση προχώρησε έγκαιρα σε προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής. Μου παρουσίασαν επίσης τις ελλείψεις που υπάρχουν σε εξοπλισμό και το χρονοδιάγραμμα άμεσης κάλυψής τους.

Η περσινή χρονιά στιγματίστηκε από την πανδημία και το κλείσιμο των σχολικών μονάδων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Η σχολική κοινότητα, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς, οι μαθήτριες και οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν φέτος μία νέα πραγματικότητα. Η πολιτεία οφείλει και θα είναι δίπλα τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου