Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Λάκης Βασιλειάδης στη Σκύδρα: Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά και συνάντηση με ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων

 

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης βρέθηκε το Σάββατο στη Σκύδρα όπου επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά για να συνομιλήσει με παραγωγούς και επαγγελματίες πωλητές και να διαπιστώσει την κατάσταση προσωπικώς. Ο κλάδος δέχθηκε μεγάλο πλήγμα φέτος, καθώς οι λαϊκές αγορές έμειναν κλειστές για ένα χρονικό διάστημα, ενώ όταν άνοιξαν και πάλι εφαρμόστηκε το μέτρο του 50% ανά εβδομάδα.

 Ειδικότερα στην Πέλλα, με τα πρόσφατα έκτακτα περιοριστικά μέτρα, οι λαϊκές έμειναν και πάλι κλειστές για μία εβδομάδα και τώρα ισχύει ξανά το μέτρο του 50%.

Ο Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε επίσης συνάντηση με ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων. Ο κλάδος αντιμετωπίζει διαχρονικά προβλήματα, τα οποία έχουν επιδεινωθεί φέτος, λόγω των κλειστών σχολείων για μεγάλο χρονικό διάστημα και των μέτρων κατά της πανδημίας. Ειδικά στην Πέλλα, και πάλι λόγω των έκτακτων μέτρων, η λειτουργία των σχολείων, και συνεπώς των κυλικείων, καθυστέρησε κατά δύο εβδομάδες προκαλώντας περαιτέρω απώλεια εισοδήματος στους επιχειρηματίες.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Βουλευτής δήλωσε:¨

«Η Πολιτεία οφείλει να αναγνωρίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε κλάδος επαγγελματιών και επιχειρηματιών και να σταθεί στο πλευρό τους, με στοχευμένες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις. Σε ό,τι με αφορά θα είμαι δίπλα τους, προτείνοντας εξειδικευμένα μέτρα, με μικρό κόστος αλλά μεγάλο αντίκτυπο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου