Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Μαθαίνουμε, μένοντας ασφαλείς»

 

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή για τη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά.

Στον σχολικό αγιασμό του 1ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών, του Δήμου Πέλλας, παραβρέθηκε, συμβολικά, σήμερα (28/9) ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής.

  Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στους δασκάλους,

στους γονείς και στους μαθητές να έχουν υγεία, δύναμη και θετική διάθεση ώστε να ανταπεξέρθουν στις απαιτήσεις της νέας σχολικής χρονιάς και να επιτύχουν τους στόχους τους, σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη και αβέβαιη περίοδο, λόγω της πανδημίας του κωρονοïού, που διανύουμε. Ακόμη, τόνισε ότι η Π.Ε. Πέλλας παραμένει στο πλευρό του εκπαιδευτικού κόσμου, συμβάλλοντας στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας και λειτουργικότητας των σχολικών υποδομών, πάντοτε σε συνεργασία και με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης που έχει την ευθύνη της λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

 Με την ευκαιρία, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών κ. Κυριάκος Χατζηγεωργίου ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζαμτζή και τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα, για την ολοκλήρωση του έργου αλλαγής κουφωμάτων και ενεργειακής αναβάθμισης του σχολείου. Ένα σημαντικό έργο που, όπως ανέφερε ο κ. Διευθυντής, «μεταμόρφωσε τις συνθήκες λειτουργίας και άνεσης του σχολείου που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες σχολικές κοινότητες της Πέλλας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου