Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας : Η κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, κρίνεται το λιγότερο τραγική

Η κεντρική μας πλατεία η οποία θα έπρεπε να είναι το στολίδι της πόλης μας, έχει παρατηθεί και εκπέμπει SOS εξαιτίας ανεύθυνων ατόμων.Ως πρόεδρος της Τ.Κ. Αριδαίας Υδραίας, δέχτηκα πολλά παράπονα για την κατάσταση της, γεγονός το οποίο αντίκρισα και με τα ίδια μου τα μάτια.Δρόμοι ασκουπιστοι, οι γύρω γειτονιές εξίσου το ίδιο, κάδοι γεμάτοι σκουπίδια (ακόμα και έξω από αυτούς) γεγονός το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΟ!

70+ άτομα για την καθημερινή καθαριότητα της πόλης που είναι κύριοι; που πάνε; ποιος τους ελέγχει; ΑΦΑΝΤΟΙ και αυτοί.

Οι υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να δράσουν γρήγορα, ώστε αυτή η κατάσταση να αλλάξει και να επανέλθει η εμφάνιση της κεντρικής μας πλατείας εκεί που τις αρμόζει.

1 σχόλιο:

  1. Μου φαίνεται πρόεδρε ότι δε συχνάζεις καθόλου στη πλατεία. Αν σύχναζες θα έβλεπες ότι κάθε μέρα η πλατεία σκουπίζετε. Οπότε μη μιλάς γιατί εκτίθεσαι. Αν ο κόσμος με την βόλτα του μετά το μεσημέρι πετάει τα σκουπίδια όπου νάνε δε φταίνε οι υπάλληλοι της καθαριότητας αλλά η πεδία που έχει ο καθένας. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθούμε για την καλύτερη εικόνα του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή