Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Τσάνταλης Παράσχος : Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας΄΄ θυμίζει σιωπητήριο κέντρου νεοσυλλέκτων δεν μιλά κανείς ΄΄

 


Έντονη κριτική από τον Δημοτικό Σύμβουλο Παράσχο Τσάνταλη στον Πρόεδρο της Οικονομικής  Επιτροπής και δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση  για την σιωπηρή λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας κατά την σημερινή συνεδρίαση .

Ο κύριος Τσάνταλης παίρνοντας το λόγο ,απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Χρήστο Μπάτση  επισήμανε : η λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής θυμίζει ΄΄ σιωπητήριο  σε  στρατόπεδο - Κέντρο νεοσυλλέκτων,  δεν μιλά κανείς !!!

Τόνισε ότι ΄΄ στις συνεδριάσεις της Επιτροπής θα μπορούσαν και πρέπει να είναι και οι δημοσιογράφοι , για να ενημερώνονται οι πολίτες , για τις δραστηριότητες του Δήμου .Χώρος υπάρχει , για ποιό λόγω λοιπόν δεν τους καλείται ;

Στο ίδιο μήκος και  οι απόψεις του Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Σάκη Χατζηδημητρίου , ο οποίος απουσίαζε λόγω ασθένειας .

Ο Δημήτρης Μπίνος αποχώρησε από την συνεδρίαση μαζί με τον Παράσχο Τσάνταλη .

Έτσι η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας ,έγινε σε ΄΄ οικογενειακό επίπεδο ΄΄ παρόντων των Χρήστου Μπάτση ,Γιάννη Κετικίδη , Σέλκου Ιωάννη και Βέσκου Δημήτρη  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου