Πρόκειται για θεματικές βραδιές στις οποίες πρωταγωνιστής είναι το κρασί. Στην πρώτη μας αυτή βραδιά φιλοξενούμε το κτήμα
Kir-Yianni
από την Νάουσα. Δοκιμάζουμε πρώτοι την Μαλαγουζιά που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, τα νέα Vermouth αλλά και σπάνιες εμφιαλώσεις όπως το XMD Ξινόμαυρο-Μαυροδάφνη του 2013 από magnum φιάλη!Το μενού της βραδιάς επιμελείται ο διακεκριμένος chef Θοδωρής Κυριακίδης σε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου