Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020

Τραγωδία στην Κύπρο : Βρέφος βρέθηκε νεκρό σε εργοστάσιο σκουπιδιών

Κέρκυρα : Από σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου πέθανε το βρέφος - ΤΑ ΝΕΑ

 

Συγκλονισμό προκάλεσε ο εντοπισμός νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε εργοστάσιο σκουπιδιών, στην κοινότητα Πεντάκωμο, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες σε μια προσπάθεια να διαλευκάνει την υπόθεση.

Η σορός του νεκρού βρέφους βρέθηκε σε ιμάντα

διαλογής σκουπιδιών από υπάλληλο, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης, ενώ κλήθηκαν και οι ιατροδικαστές, Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, το νεογνό εντοπίστηκε τυλιγμένο σε νάιλον σακούλα, ενώ πρόκειται για τελειόμηνο αγοράκι, το οποίο έφερε τον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα.

Γεγονός που αποδεικνύει πως η μητέρα, γέννησε χωρίς ιατρική βοήθεια.

Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το βρέφος δεν βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που δείχνει πως πετάχτηκε στα σκουπίδια τις τελευταίες μέρες.

Σε ότι αφορά το ερώτημα, εάν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό, είναι κάτι που θα διαφανεί από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του βρέφους την ερχόμενη Δευτέρα, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Η Αστυνομία άρχισε τις έρευνες και ψάχνει τη διαδρομή του σκυβαλοφόρου, ώστε να εντοπίσει το σημείο και την περιοχή από όπου παραλήφθηκαν τα σκουπίδια, εντός των οποίων βρισκόταν και το βρέφος.

Αφού εντοπιστεί το σημείο, οι ανακριτές αναμένεται να αναζητήσουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το άτομο ή τα άτομα που πέταξαν το βρέφος στα σκουπίδια. Επίσης, θα αναζητηθούν μαρτυρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου