Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

«Οι Έλληνες απαιτούν και αξίζουν σοβαρότητα από το πολιτικό σύστημα» Δήλωση Λάκη Βασιλειάδη για την πρόταση δυσπιστίας προς τον Υπουργό Οικονομικών

 
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Οικονομικών, προέβη στη ακόλουθη δήλωση:

«Η συζήτηση αυτή δεν είχε κανένα νόημα και κυρίως καμία επίπτωση στην ελληνική κοινωνία. Τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας που απειλεί την υγεία και την οικονομία μας, τη στιγμή που καλούμαστε να υπερασπιστούμε την Πατρίδα από την Τουρκική επιθετικότητα, τη στιγμή που σχεδόν

κάθε ελληνική οικογένεια έχει ανάγκη τη στήριξη της Πολιτείας, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του επιλέγουν να φέρουν ένα εσωτερικό τους πρόβλημα στη Βουλή, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Η Κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία στο σύνολό της συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με τα προβλήματα του ελεύθερου επαγγελματία, του μισθωτού, του αγρότη, του κτηνοτρόφου και κάθε κλάδου. Η Χώρα έχει ανάγκη από υπεύθυνη και αξιόπιστη ηγεσία.

Οι Έλληνες απαιτούν και αξίζουν σοβαρότητα από το πολιτικό σύστημα. Ελπίζω κάποια στιγμή η Αξιωματική Αντιπολίτευση να ωριμάσει και να αντιληφθεί τη σημασία του ρόλου της.»

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου