Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΟΑΕΔ: Πληρώνεται το εποχικό επίδομα, κάθε πότε γίνονται πληρωμές

 

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι πληρωμές για το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ για το οποίο θα γίνονται πληρωμές των δικαιούχων κάθε Παρασκευή.

Ειδικότερα η πληρωμή των δικαιούχων του εποχικού δικαιώματος από τον ΟΑΕΔ θα γίνεται κάθε Παρασκευή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Οι δικαιούχοι του εποχικού επιδόματος θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όταν καταθέτουν την αίτηση απαιτούνται περίπου μέχρι 15

μέρες για την πιστοποίηση των στοιχείων τους και την διασταύρωση τους.

Η υποβολή των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΟΑΕΔ. Η υποβολή της σχετικής αίτησης γίνεται είτε αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από οποιοδήποτε χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης, είτε μέσω ΚΕΠ.

Η υποβολή της σχετικής αίτησης γίνεται: είτε αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από οποιοδήποτε χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης gov.gr, είτε μέσω ΚΕΠ.

Για την υποβολή της αίτησης από οποιοδήποτε χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet στην καρτέλα gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Ειδικό εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/eidiko-epokhiko-boethema-oaed

Συγκεκριμένα η διαδρομή θα είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία →

Κανένα βοήθημα δε θα καταβληθεί εκτός της διαδικασίας πίστωσης λογαριασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου