Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Χρυσή Αυγή: Αυτά είναι τα “ζευγάρια” στις φυλακές Δομοκού – Με ποιον μοιράζεται το κελί ο Μιχαλολιάκος

 

Την πρώτη τους νύχτα στη φυλακή πέρασαν οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους και το “διευθυντήριο” της εγκληματικής οργάνωσης το οποίο κρατείται στις φυλακές Δομοκού
.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Νίκος Μιχαλολιάκος μοιράζεται το κελί του με τον

Αριστοτέλη Χρυσαφίτη ο οποίος καταδικάστηκε για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση αναφορικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον Αντώνη Γρέγο, επικεφαλής διαφόρων ταγμάτων της Χρυσής Αυγής.
Από νωρίς χθες το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες μεταφοράς των καταδικασμένων στις φυλακές. Για τον περιορισμό του αριθμού των μεταγωγών τους, συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών πήραν αποτυπώματα και φωτογραφίες στα κρατητήρια του 7ου ορόφου, ενώ και ο Εισαγγελέας Εκτέλεσης Ποινών έδωσε τα φυλακιστήρια προκειμένου η μεταγωγή να γίνει απευθείας από το αστυνομικό μέγαρο.

Σταδιακά με κλούβες του Μεταγωγών, 27 καταδικασμένοι ανάμεσα στους οποίους και το διευθυντήριο, μεταφέρθηκαν στις φυλακές Δομοκού. Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης, οι πρώην άσπονδοι φίλοι, μπήκαν στην ίδια κλούβα, μαζί με Ηλία Παναγιώταρο, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Ρουπακιάς, Γιάννης Καζαντζόγλου, Γιάννης Άγγος μεταφέρθηκαν στις φυλακές Μαλανδρίνου. Πέντε ακόμη καταδικασμένοι μεταφέρθηκαν στις φυλακές Τρικάλων, και η πρώην αστυνομικός Βενετία Πόπορη, στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου