Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

          

Από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται ότι, οι εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος των φαρμακοποιών περιόδου Δεκεμβρίου 2020 (30/11 έως 4/12)  θα διεξαχθούν διαδικτυακά λόγω των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του Covid-19.

Ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρξει άλλη εξεταστική

μέχρι το τέλος του χρόνου.
Για το πρόγραμμα και τις ημερομηνίες θα αναρτηθεί νέα Ανακοίνωση, αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.
         Οι απόφοιτοι που θέλουν  να δηλώσουν συμμετοχή (ακόμη και όσοι δηλώσανε για την περίοδο Αυγούστου ή θα εξεταστούν σε ένα μόνο μάθημα) πρέπει να στείλουν ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 το ονοματεπώνυμό τους, το e-mail τους (το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργό και να παραμείνει ενεργό ως το τέλος του έτους) και τηλέφωνο επικοινωνίας στο ddygeiaspellas@pella.gr

Οι απόφοιτοι του Α.Π.Θ. καλό θα ήταν να γράψουν και τον λογαριασμό που διέθεταν  ως φοιτητές, ακόμη και αν δεν ισχύει πια.

          Στη συνέχεια θα δίδονται επιπλέον οδηγίες στο προσωπικό e-mail του καθενός από το ΑΠΘ, εκτός από τις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ της Υπηρεσίας μας που θα αναρτώνται στο site της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ.
       Τα δικαιολογητικά  και το παράβολο θα τα κατατεθούν στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας του τόπου μόνιμης κατοικίας.

 Επίσης  θα κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση με το παρακάτω περιεχόμενο:

«Έλαβα γνώση για τις τεχνικές εξ αποστάσεως εξέτασης, τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τις απαιτούμενες ενέργειες για τη συμμετοχή και την ταυτοποίηση τους στις εξ αποστάσεως εξετάσεις και προτίθεμαι να συμμετέχω:

§  με τον απαιτούμενο εξοπλισμό κατά τη διάρκεια εξέτασής μου

§  δέχομαι πως τα γραπτά που παραδίδω αποτελούν προϊόν του δικού μου, αποκλειστικά, πνευματικού μόχθου

§  αποδέχομαι την πολιτική για την προστασία προσωπικών δεδομένων (https://www.auth.gr/sites/default/files/politiki_exetaseon.pdf)».

 

 

Για τηλεφωνική επικοινωνία: 2381351280,  2381351276,  2381351231

 

 

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου