Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Φωνές αγωνίας ,ανησυχίας και προβληματισμού στην Αλμωπία !!!

 


Δύσκολα τα πράγματα με την επιδημία στην Αλμωπία ,αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα .

Καθημερινά αυξάνονται η μια μετά την άλλη οι φωνές στο FB ,όπου φίλοι γνωστοί και άγνωστοι ,εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους ,για τις διαστάσεις που έχει πάρει ο Κορωνοϊός .

Διαβάστε μερικές από τις αναρτήσεις ,μας βοηθά όλους μας να γίνουμε πιο υπεύθυνοι .

Μ.Μ:Να προσέχετε φίλοι μου γιατί κανείς δεν θα μας σώσει.

Θλιβερές πρωτιές η Θεσσαλονίκη.

Θλιβερες στιγμές στα νοσοκομεία σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και αλλού.
Τραγικες δηλώσεις γιατρών σε όλη την Βόρεια Ελλάδα για τον άνισο αγώνα.
Μέσα σε αυτό το κλίμα βλεπω αυτες τις μέρες να μιλανε για την δημόσια υγεία και την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία βουλευτές που ψήφισαν και τα τέσσερα μνημόνια και ορισμένοι μόνο τα τρία πρώτα που ήταν και τα πιο σκληρά.
Τι να πεις!
Εμείς ομως εχουμε την ατομική ευθύνη εξ ολοκλήρου για τον χαμό που γίνεται.
Να προσέχετε φίλοι μου γιατί κανείς δεν θα μας σώσει.
Και ο θυμός δεν κάνει καλό στην ψυχολογία μας.
Η αισιοδοξία είναι ηθικό καθήκον.

Ε.Λ: Και σήμερα κάποιοι έφυγαν από κοντά μας! Καθημερινά χάνουμε ανθρώπους.
Ανθρώπους υπαρκτούς, δικους μας, κοντινούς, συγγενείς, φίλους, γείτονες.... Όχι απρόσωπα νούμερα της τηλεόρασης. Και αυτό είναι πολύ αλλιώτικο, πολύ πιο τρομακτικό. Ξυπνάς το πρωί και δεν ξέρεις ποιος θα λείπει! Πονάει πολύ αυτή η κατάσταση... Ας κάνουμε κάτι. Αν πρέπει να μείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας , ας μείνουμε. Καλύτερα στο σπίτι παρά στο νοσοκομείο.... Για μας, για τους ανθρώπους μας, για την ζωή μας. Αυτον τον καιρό έτσι μπορούμε να δείξουμε την αγάπη μας! Ας το κάνουμε!

Δ.Α:
Ρε κλείστε τα όλα για 15 μέρες μήπως και σωθούμε....

Σ.Σ: Λυπάμαι για την κατάντια μας ως ανθρωπότητα. Δυστυχώς αποτύχαμε ....
Λυπάμαι για τις ζωές που χάνονται καθημερινά στην Αριδαία και στο πανελλήνιο. Έχω να δηλώσω κατόπιν προσωπικής εμπειρίας ότι δυστυχώς τα σχολεία έτσι όπως λειτούργησαν ,διέσπειραν τον ιό και θα είναι μέγα λάθος να ξανανοίξουν υπό αυτές τις συνθήκες!!! Δεν θα σχολιάσω τους λοιπούς λόγους της διασποράς , ιδιαίτερα στο νομό μας!! Επίσης όλοι μας θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην κυκλοφορούμε αλλόγηστα και χωρίς μέτρα προστασίας καθώς σε αυτό τον πόλεμο είμαστε μόνοι χωρίς υποδομές προσωπικό κ.α. Μπράβο στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και το ΕΚΑΒ που μόνοι τους παλεύουν καθημερινά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου