Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

19 Δεκέμβρη, Μέρα Αλληλεγγύης από την Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Νομού Πέλλας στον Ιδιωτικό Τομέα

 

EΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

 Για την Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων η αλληλεγγύη και η διεκδίκηση αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Οι παρεμβάσεις μας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς βρίσκονται σταθερά στον προσανατολισμό μας. Όλο το προηγούμενο διάστημα, με αιχμή τα ζητήματα της Υγείας οργανώσαμε

πολύμορφες παρεμβάσεις, συμβάλαμε στον προσανατολισμό και την κλιμάκωση του αγώνα, με την ενότητα δράσης των υγειονομικών και του εργαζόμενου λαού, για αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν και υψηλής ποιότητας σύστημα Υγείας για όλο το λαό.

 

Κάτω από το βάρος που προκάλεσαν οι αντεργατικές πολιτικές εν μέσω πανδημίας, η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Νομού Πέλλας στον Ιδιωτικό Τομέα οργανώνει ΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, το Σάββατο 19/12 στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς στα Γιαννιτσά, 9π.μ. – 1μ.μ. τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, παιχνίδια και φάρμακα (μη συνταγογραφούμενα) που θα δοθούν σε οικογένειες ανέργων, απλήρωτων και απολυμένων συναδέλφων μας.

 

Καλούμε το λαό και τους μαζικούς φορείς να συμβάλουν με το υστέρημα τους στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας. Να μη μείνει κανένας μόνος του στην επίθεση που δέχεται η ζωή μας. Κανένας μόνος του απέναντι στο βάρβαρο πρόσωπο της ανεργίας, της απληρωσιάς, της απόλυσης.

 

Παράλληλα, καλούμε τους συναδέλφους να απευθυνθούν στην Επιτροπή Αγώνα για όλα τα προβλήματα που αφορούν την επιβίωση τους, τη δουλειά, την υγεία, την τηλεκπαίδευση των παιδιών, τις απειλές για πλειστηριασμούς ή διακοπές ρεύματος – νερού.

 

ΕΛΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: 6936116086, ΕΔΕΣΣΑ: 6948632036

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου