Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Διονύσης Σταμενίτης : Στην Πέλλα θα υπάρχουν 6 εμβολιαστικά κέντρα και το υγειονομικό μας προσωπικό είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάθε πολίτη

 


Ξεκίνησε χθες στη χώρα μας ο εμβολιασμός κατά του COVID -19. Μια σημαντική στιγμή, ορόσημο της σταδιακής επιστροφής μας στην κανονικότητα. Ήδη εμβολιάστηκαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου και ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης.

Στη δύση του 2020 η έναρξη του εμβολιασμού, ενός κατ' ομολογία δύσκολου εγχειρήματος, μας γεμίζει ελπίδα για το αύριο γιατί μας φέρνει, σε κάθε φάση του, ένα βήμα πιο κοντά στο να πάρουμε τον έλεγχο των ζωών μας πίσω.
Με εμπιστοσύνη στην επιστήμη η ανθρωπότητα βρίσκει και πάλι λόγο να αισιοδοξεί!
Στην Πέλλα θα υπάρχουν 6 εμβολιαστικά κέντρα. Το υγειονομικό μας προσωπικό είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάθε πολίτη που επιθυμεί να εμβολιαστεί στο χρόνο που προβλέπει το χρονοδιάγραμμα για κάθε κοινωνική ομάδα, ανάλογα με την ηλικία, το ατομικό ιατρικό ιστορικό αλλά και τη θέση ευθύνης (πχ. υγειονομικό προσωπικό).
Δεν ξεχνάμε ότι, μέχρι την ολοκλήρωση όλων των φάσεων του εμβολιασμού, παραμένουμε προσεκτικοί, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που συστήνουν οι ειδικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου